Formål

Danmark er i stigende grad et multikulturelt samfund og det at lære at navigere i den mangfoldighed vi oplever, er blevet en nødvendig social egenskab. Men hvordan holder man trit med de mange kulturer og forskelligheder vi efterhånden møder? Behøver vi at blive eksperter på alle kulturer? Hvordan kan vi gøre kulturforståelse håndgribelig? ’KulturProff’ som både er et kursus og et oplæg søger at give svar på disse spørgsmål og giver deltagerne værktøjer til  at kunne navigere i de mange kulturer vi imødegår.

13116321_741634094403_2791940694504815304_o

Målgruppe

‘KulturProff’ henvender sig til alle som gerne vil blive skarpere på kulturforskelle når det gælder integrationen af nyankomne flygtninge og indvandrer. At vi som mennesker anskuer verden på forskellige måder kommer til udtryk i vores hverdage, den måde vi handler på og den måde vi imødegår udfordringer.

  • Arbejder du med flygtninge og indvandrer?
  • Er du interesseret i at lære mere om dem?
  • Ønsker du værktøjer der kan gøre din hverdag mere givende?

Kan du svare ja til de spørgsmål så er du den egnede kandidat til kurset/foredraget

Indhold

‘KulturProff’ kurset er en kombination af oplæg, workshop og opgaveløsning. Vi kommer blandet andet til lære om hvordan en dybere selverkendelse kan åbne op for en større forståelse af andre kulturer. Derudover kommer vi til at lære at blive kloge på Antropologer og deres tilgange til kulturforståelse. Workshoppen giver mulighed for at afprøve de tillærte værktøjer.

‘KulturProff’ foredraget indvier publikum i hvordan den rigtige attitude kan gøre os kulturelt intelligente uden at vi ved alt om alle kulturer.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Not readable? Change text.